Салонът работи и продава професионални продукти на испанската компания Монтибело – За нас

Колористиката е наука!

Изкуството да направиш цвета натурален – това е колористиката. „От най-фините нюанси до най-екстремния израз на палитрата за коса – с нетърпение чакам да Ви дам най добрият цвят, който някога сте имали!” – споделя Иван. Консултацията е ключът към постигането на перфектния нюанс и съответно щастливи усмивки за клиентите. Иван Ви кани в салона си на ул. Неофит Рилски 51, където ще ви предложи най-удачното решение, което да пасне на тона на кожата и цвета на очите Ви, както и на цялостната Ви визия и стил. В Life Hair Design работим изключително с Монтебело – испански бранд с голямо цветово разнообразие и продукти, щадящи косата и оставящи я в бляскаво състояние! В Life Hair Design предлагаме различни услуги:

  • Тон в тон;
  • Перманентно боядисване;
  • Натурални кичури половин глава и цяла глава;
  • Светли и тъмни кичури създаваши усещането че сте родени с тях;
  • Балеаж който може да бъде по-натурален или по-екстремен и контрастен, в зависимост от желанията на клиента.

Какво е Balayage?

Balayage е френска дума, която означава “да рисувам”. Тя позволява на слънцето „да целуне“ естествено изглеждащ цвят на косата, подобно на това, което ни дава природата като деца. Монтебело има и безамонячен избор Оалия. За клиентите с упорита бяла коса cromatone recover със 100%покритие и подмладяващ ефект съдържащ tsubaki oil.

Правилната промяна на цвета на косата

Има шега, че всичко е просто при жените: Правата коса трябва да бъде вплетена, къдравата – спокойна, късата – удължена. Може да продължим и да добавим, че блондинките искат да бъдат брюнетки, а момичетата с тъмни коси се виждат като блондинки в сънищата си. С правилното акцентиране всяка промяна в цвета на косата става по-мека. Тя може да бъде много фина и в пълен унисон с естествения цвят на косата. Може и да се превърне в “бронз”, например, която е комбинация от брюнетка и блондинка, защо не? Освен това, има тонове и интересни решения с пълни/частични акценти и осветеност. Кичурите са един основен метод, който дава много натурални резултати, а освен това е и инвестиция за дълга период от време! Не случайно е толкова предпочитан метод Европа.

Бразилският Blow-Dry наистина е феномен

Когато става дума за силно подхранване на косата, за възвръщане на блясъка и силата на косъма, ние в Life Hair Design използваме продуктите на La-Brazilians. Бразилският Blow-Dry, както също е известна тази терапия, наистина е феномен. Магическата съставка, която се ползва в продуктите, е кератинът. Става дума за вещество, което се съдържа естествено в ноктите, кожата и косата. Кератинът поправя ядрото и връща естествената устойчивост и структура на косъма. По този начин косата Ви остава изключително блестяща, много по-управляема, без фриз! Ефектът след терапията остава до 12 седмици! Резултатите зависят от естествения вид на косата, ето защо Ви каним на безплатна консултация с Иван, който е специалист в използването на продукта и ще Ви разкажа как работи този чудесен продукт и какви ще бъдат ползите за Вас.